nieuw !*!*!*!*!* Dinsdagavond clubavond

No Comments

Beste Clubleden van STA,

De trainingen zijn inmiddels afgelopen. We zijn intensief met elkaar bezig geweest deze zomer, en dit willen we niet zomaar laten vallen in de winter. Aangezien de dinsdagavond zich heeft ontpopt als een echte clubavond, vinden wij van de jeugdcommissie dat we deze gezellige avond ook in de winter door moeten zetten.

We hebben de dinsdagavond tot clubavond gedoopt. Iedere dinsdagavond van 19.15 tot 22.00 uur is het clubgebouw open voor een gezellig avondje met surfers onder elkaar. Het insteek is de gezelligheid onder elkaar. Maar we houden ook activiteiten. ( collages maken voor in het clubgebouw, twister, pokeren,’¦. Vul zelf maar in, we staan open voor alle spontane acties!) rnWe zouden het leuk vinden als je ook komt tijdens één of meer van de clubavonden!! ( check de clubsite http://www.surfclubteraar.nl voor activiteiten en wijzigingen in het programma)
De jeugdcommissie organiseert gedurende de winterperiode een aantal thema activiteiten. Zo zullen we met Sinterklaas iets doen, en ook het succesvolle schaatsen van vorig jaar keert dit jaar weer terug. Dit is nog maar een tipje van de sluier, alle thema activiteiten maken we ruim van te voren duidelijk kenbaar.

Tot ziens op één van de dinsdagavonden in het clubgebouw aan de Geerweg nr 14!

De Jeugdcommissie van STA

Meer nieuws voor u verzameld

Leave a Comment