SEBASTIAAN KENTROP TERUG MET OVERWINNING

No Comments

Windsurfclub Ter Aar
8e Wedstrijd Holland Windsurfingserie
7 september 2008
Westeinderplas Aalsmeer

SEBASTIAAN KENTROP TERUG MET OVERWINNING

OPEN KLASSE:
Na een herstelperiode van ong. 5 maanden liet Sebastiaan Kentrop (Ter Aar) zien het windsurfen nog niet te zijn verleerd. Op de Westeinderplas pakte hij met 5 eerste plaatsen de volle winst in de Open 7.8 klasse, hopelijk behoren hiermee zijn knieklachten tot het verleden. Eeuwige rivaal Nick v/d Hoorn moest nu door een onwillige enkel de strijd staken en zakte daardoor naar de 5e plaats. Cees van Dongen uit Nieuwveen werd 3e bij de masters. Saskia van Smoorenburg had behoorlijk veel pech in de Open 9.5 klasse, na een ongelukkige aanvaring met een zeilboot kon ze door materiaalschade niet verder en bleef zo op de 4e plaats steken.

TECHNO JEUGDKLASSE ONDER 15:
Jeroen van Dongen ging naarmate de wedstrijd vorderde steeds sneller rond, een 4e plaats was zijn beloning, Joris van Essen had evenveel punten maar met een iets mindere plaatsgemiddelde werd hij 5e. rnKevin Cats kon na een goede start zijn positie niet handhaven en werd 8e. Bij de meisjes gaat Lilian Schoots (Rijnsaterwoude) steeds beter, het grote water van de Westeinderplas bezorgde haar niet al te veel moeilijkheden gezien haar prima 3e plaats.

TECHNO JEUGDKLASSE ONDER 17:
Melvin Rademaker uit Zevenhoven en Maurice van Grasstek uit Rijsenhout maken er in de klasse onder 17 een spannende strijd van. De 2 koplopers in het overall klassement waren ook nu aan elkaar gewaagt. Ditmaal kwam Melvin als overwinnaar uit de strijd met Maurice als 2e vlak op zijn hielen, de laatste wedstrijd in Alphen a/d Rijn zal voor de beslissing moeten zorgen. Lisette Schoots (Rijnsaterwoude) eindigde ook nu weer voorin als 2e meisje net voor Esmee Hartveld (Nieuwveen) die dus 3e werd.

TECHNO JEUGDKLASSE BOVEN 17:
De leidende positie in het overallklassement van Carlijn Vermeulen (Langeraar) kwam geen enkel moment in gevaar, met een 2e plaats achter Marc van Santen (Leidschendam) kan de eindoverwinning in deze klasse haar bijna niet meer ontgaan.

Martien Vermeulen

Meer nieuws voor u verzameld

Leave a Comment