Windsurfen niet meer olympisch – En jij kan er wat aan doen

No Comments

In al hun wijsheid hebben de hoge heren van ISAF besloten om windsurfen te vervangen door kitesurfen als enige boardsport discipline op de Olympische Spelen van 2016.

De Olympische droom die bij veel Bic Techno jeugdsurfers leefde, is daarmee van het ene op het andere moment in het water gevallen. Sommige ex-Techno293 surfers hadden de route naar Rio de Janeiro 2016 al helemaal voor zichzelf uitgestippeld.

Windsurfen is de mooiste sport op aarde, een sport die een plek op het Olympische podium verdient. Wij denken dat ISAF een grote fout heeft gemaakt.

We kunnen ze nog helpen hun blunder te corrigeren en iedere Bic Techno surfer kan daar bij helpen!

Heb je de online handtekeningenactie al getekend om windsurfen weer terug op de Olympische Spelen te krijgen? Doe dat via http://www.change.org/petitions/isaf-keep-windsurfing-as-olympic-discipline

Heb je een smartphone of video camera en ben of ken je een jonge wedstrijdsurfer? Doe dan het volgende’¦

Use a smartphone, make a short video with each young racer’¦ Ask 2 questions?
1. Why do you love windsurfing
2. What impact has the ISAF decision had on your hopes and dreams?rnBen je of ken je een ouder van een jonge wedstrijdsurfer met olympische aspiraties? Doe dan het volgende’¦

Ask how they feel about putting their kids into what some might view as an extreme sport that many feel has the potential to impact the rest of their lives in a bad way.

Maak het niet te ingewikkeld. Hoe simpeler, hoe beter. Stuur uiteindelijk je onbewerkte video-materiaal naar

Meer nieuws voor u verzameld

Leave a Comment