Kom ook!!!! Holland Windsurfing organiseert Jungle Feest!

Beste Surfer,

Het is algemeen bekend dat surfers niet alleen erg van hun sport houden, maar dat ze ook niet vies zijn van een spetterend feest. Dat komt mooi uit! Vier verenigingen binnen de Holland Windsurfing Serie hebben namelijk besloten om een feest te organiseren! Dit feest is voornamelijk bedoeld voor deelnemers aan de Holland Windsurfing Serie, maar ook andere leden van de organiserende verenigingen zijn welkom!

Het feest wordt op 14 juli a.s. gehouden bij windsurfvereniging Plané in Delft. Het thema is Jungle en we hopen jullie allemaal in gepaste outfit te mogen begroeten!

We beginnen om 16.00 uur met de barbecue, maar mocht je daar niets voor voelen, dan ben je vanaf 20.00 uur welkom voor het feest! Dit zal duren tot 02.00 uur.

Dus heb je zin om lekker te eten en alle deelnemers van de Holland Windsurfing en de leden van andere verenigingen te leren kennen, of wil je lekker bijkletsen met je surfvrienden? Meld je dan aan voor het Jungle feest!!

De feestcommissie,rnWSC Plané, Surfclub Ter Aar, WV Leidschendam en WSV Zegerplas.nnnnAlles even op een rijtje:

Wat: Feest voor alle deelnemers aan de Holland Windsurfing Serie en leden van de organiserende verenigingenrnThema: Jungle, gepaste kleding gewenstrnWaar: Bij windsurfvereniging Plané in DelftrnWanneer: Op 14 juli 2007
Tijden: Start barbecue: 16.00uurrn Start feest: 20.00 uur LET OP de deur sluit om 22.00 uurrn Einde: 02.00 uurrnKosten: Barbecue en feest: †12.50 inclusief 2 consumptiebonnenrnFeest: †5.00 inclusief 2 consumptiebonnenrnAanmelden Is mogelijk tot en met zondag 8 juli. Kaarten zijn beperkt, dus wie het eerst rnkomt die het eerst maalt. Aanmelden kan door een mail te sturen naar hwfeest@live.com
Vermeld daarin: rn- Naamrn- Telefoonnummerrn- Aantal personenrn- Barbecue of feestrn- Vegetarisch of niet vegetarisch.
Maak het verschuldigde bedrag over naar postbankrekening nr.: 9221807 ten rnname van M.E. de Groot. Je aanmelding is geldig als het geld op rnbovengenoemde rekening staat.
Overnachten: Is mogelijk op de nabijgelegen camping. Dit is op eigen initiatief. Zie: rnwww.delftsehout.nlrn

Organiserende verenigingen en contactpersonen

WSC PlanérnContactpersoon : Joep ClasquinrnSite : http://www.wvleidschendam.nl

Surfclub Ter AarrnContactpersoon: Saskia van SmoorenburgrnSite: http://www.zegerplas.nl