11 april, 1e clubwedstrijd STA

Wanneer ? zondag  11 april 2021
Waar ? Surfclub Ter Aar
Hoelaat ? Aanwezig zijn: 09:30
Start ? 11:00
Wie ? <27 jaar (volgens corona maatregelen)
Kosten ? 2 euro per deelnemer

Ondanks de Corona pandemie heeft de Surfclub toch weer getracht een mooi programma voor de leden, jullie, in elkaar te zetten. Het eerste evenement staat gepland voor zondag 11 april. Het betreft een clubwedstrijd, wat volgens de huidige corona-maatregelen is toegestaan. Maar helaas mogen wij niet iedereen toestaan deel te nemen, iedereen onder 27 jaar is van harte uitgenodigd om deel te nemen. Zij mogen volgens de richtlijnen van het RIVM in clubcompetitie de strijd met elkaar aan gaan. Helaas moeten de leden van 27 jaar en ouder nog even wachten.

Nu hebben wij een “Jonge” vereniging met genoeg “jonge” leden, dus ben je nog geen 27 jaar en kun je niet wachten om weer eens de plank op te stappen, doe dan gezellig mee!

Lekker buiten zijn, op de kant 1,5 meter afstand, op het water uiteraard ook, al hoef je daarvoor tijdens het surfen alleen aanvaringen te voorkomen, dan voldoe je automatisch aan de 1,5 meter afstand. Hoe lekker is het om te ontspannen, oké, sportief inspannen, maar lekker je wedstrijdbaantje varen en even je hoofd leeg surfen van de hele afgelopen week!

Zorg wel dat je zelf voldoende drinken en ook te eten meeneemt, want de sportkantine mag ook nog steeds niet open zijn. Probeer ook je kleedkamer-stop zo kort mogelijk te houden. Je pak mag je uiteraard daar aan- en uittrekken, maar voorzover dat lukt bereid je thuis al zoveel mogelijk voor (zwemkleding alvast aan enz.) en gezellig babbelen buiten de kleedkamer.

Ondanks alle maatregelen waar we ons aan moeten houden, kunnen we heel goed met een groep surfers samen zijn en met elkaar er een veilige en ook gezellige dag van maken.

Alle vrijwilligers staan deze dag weer voor jullie klaar, het is enorm leuk als zij daar niet voor niets een hele dag aanwezig zijn, dus ben je 26 jaar of jonger, kom uit je winterslaap en doe gezellig mee!

We hopen je te mogen begroeten,
Wedstrijdcommissie van STA