WEEKEND VAN TER AAR

WEEKEND VAN TER AAR 23 en 24 juni

Dit jaarlijks terugkerende evenement is het grootste evenement bij de surfclub, met deelnemers mogelijk uit het hele land! Ook dit jaar staat dit evenement weer op de kalender, en wel op 23 en 24 juni. Er zal weer gevaren worden in teams van 2 personen.

Het startsein zal op zaterdag 23 juni om 12.00 uur gegeven worden. Om 17.00 uur zullen alle teams van het water gehaald worden om de avond in te gaan met een gezellige BBQ.

Op zondagochtend 24 juni zal er van 8.30 ‘“ 9.30 uur weer een overheerlijk ontbijt klaar staan voor de surfers. Daarna hebben zij nog even om hun spullen weer gereed te maken om vervolgens om 10.00 uur de race weer te hervatten. Zondagmiddag om 15.00 uur is het finish-signaal en zullen alle surfers feestelijk over de lijn gehaald worden. rnDe prijsuitreiking zal gevolgd worden door een tombola, waarin mooie prijzen te winnen zijn voor alle deelnemers! Mede mogelijk gemaakt door Siem de Jong Funsport.nnnnOok dit jaar zal het Rad van Avontuur weer draaien en zullen er weer leuke prijzen te winnen zijn! Het Rad wordt mede mogelijk gemaakt door de plaatselijke middenstand.

Inschrijven kan je doen op de zaterdag voor aanvang van de wedstrijd, tot 11.30 uur. Hierbij is inbegrepen de BBQ en het ontbijt en niet te vergeten de tombola. Als je nog enthousiaste familieleden hebt kunnen die ook mee doen met de BBQ. Ook zij dienen zich hiervoor op te geven voor aanvang van de wedstrijd op zaterdag.

Het inschrijfgeld voor dit weekend is bekend en de volgende bedragen zullen net als vorig jaar gelden:rnSenioren â€20,- p.p. (incl. bbq, ontbijt en tombola)
Junioren â€17,50 p.p. (incl. bbq, ontbijt en tombola)
Losse barbecue â€10,- p.p.

Er kan worden ingeschreven in de volgende klassen:rn(per team van 2 personen)
– Rookie (surft maximaal 2 jaar)
– Bic Techno ( maximale zeilmaat: 7,8m)
– Open Klasse (maximaal zeilmaat 7,8m)
– Open Klasse (maximale zeilmaat 9,5m)