3e wedstrijd Holland Windsurfingserie 19 april 2009 Leidschendam

Windsurfclub Ter Aar
3e wedstrijd Holland Windsurfingserie
19 april 2009 De Vlietlanden rnLeidschendam

JORIS VAN ESSEN PRIJSWINNAAR IN LEIDSCHENDAM

Techno onder 15
Windsurfer Joris van Essen, van de surfclub Ter Aar, liet er afgelopen zondag geen twijfel over bestaan dat hij alleen het meeste recht had op de overwinnaartrofee.
Joris, uitkomend in de Techno klasse onder 15, was met 4 manche overwinningen een 1 tweede plaats voor zijn achtervolgers niet bij te houden. rnLillian Schoots (Rijnsaterwoude) draaide keurig haar rondjes mee met een vierde plaats als resultaat.

Techno onder 17
In de klasse onder 17 werd Lillian’s zus Lisette vijfde en eerste meisje, nog net voor Kevin Cats (Ter Aar) die nog na zat te genieten van zijn overwinning vorige week in Delft.

Techno boven 17
Maurice Van Grasstek (Rijsenhout) , die evenals Lisette, Lillian en Joris net terug is van een zware E. K. wedstrijd in Lacanau Frankrijk, maakte er een spannende strijd van. Na diverse positiewisselingen werd Maurice uiteindelijk derde in de klasse Techno boven 17

Open 9,5 m2
De derde plaats in de open 9,5 m2 klasse was voor Carlijn Vermeulen (Langeraar) Carlijn moest dit keer 2 heren voor zich dulden, maar wist wel Saskia van Smoorenburg (Alphen a/d Rijn) voor te blijven.

Martien Vermeulen