Uitslag 3e clubwedstrijd 13 juni 2011

No Comments

Surfclub Ter Aar rnUitslag 3e clubwedstrijd 13 juni 2011
Langeraarse plassen

GEBAK EN WINDSURFEN

Normaal gesproken is het verorberen van gebak nou niet de ideale voorbereiding om een surfwedstrijd in te gaan, maar afgelopen zondag was er wel degelijk een geldige aanleiding voor.
Dit jaar bestaat de surfclub namelijk dertig jaar. In tegenstelling tot het 25 jarig jubileum wordt dit deze keer geen groots spektakel, maar werd de 3e clubwedstrijd aangewend om dit feit op gepaste wijze te vieren.

De bedoeling was, om het getal 30 te eren, de uitgezette baan 30 keer te volbrengen, maar gaande weg de wedstrijd bleek dat toch voor de surfers iets te veel gevraagd van het goede en daarom werd besloten de wedstrijd na 3 uur surfen af te blazen.
Marc v.d. Boogaard (Nieuwveen) bleek duidelijk de snelste met 19 afgelegde ronden voor Richard Kentrop (Ter Aar) met 17 ronden. Nieuwkomer Jeroen Koeleman (Ter Aar) liet met ook 17 rondjes gelijk van zich spreken met een mooie 3e plaats. Merel van Lammeren (Ter Aar) met 16 rondjes werd 1e bij de dames. rnHuub v. d. Hoorn (Ter Aar) was met 16 ronden de beste bij de jeugdvloot die verder bestond uit 10 Techno’s, waarbij de 12 jarige Ian Versluis (Ter Aar) met maar 1 rondje minder fraai 2e werd. rnDemi Vonk (Langeraar) ging 13 keer rond wat de 1e plaats bij de meisjes opleverde. rnDe complete uitslag vind je op uitslag STA 3

Martien Vermeulen

Meer nieuws voor u verzameld

Leave a Comment